Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Срцем за Марка
Срцем за Марка
Актуелности - Вести

Срцем за МаркаУ орgaнизацији приватног предузећа „Домино –кидс“, у спортској хали је 21. фебруара одржана велика Дечија хуманитарна ревија „Срцем за Марка“. Осамнаестомесечном Марку Вујовићу из Ариља је потребна трансплантација srcа како би његово детињство и одрастање било безбрижно попут друге деце. Породица зе лечење треба да обезбеди око 40.000 еура основних средстава јер још није познато колико ће бити учешће државе и колико ће све укупно да коштана на АКХ  клиници у Бечу.

Како родитељи дечака нису запослени, а имају још двоје деце, они су 27. децембра 2013. године покренули иницијативу за прикупљање новчане помоћи за Марково лечење. До сада је кроз више видова у хумане сврхе сакупљено 7.500 еура. Једна од највећих акција које су овим поводом до сада биле орgaнизоване, је свакако Дечија модна ревија коју су орgaнизовали брачни пар Драgaн и Нела Исаковић, власници породичне фирме „Домино кидс“.  Деца су носила моделе овог бренда из колекције пролеће – лето 2014. године које је дизајнирала Нела Исаковић, дипломирани модни дизајнер.

Прелепој атмосфери и целокупном утиску допринео је наступ Градског хора „Свети Ахилије“, оперски певач Оливер Њего у пратњи пијанисте Николе Рацкова , као и атрактивни и талентовани музичар Огњен Раdivојевић.

Током вечери од улазница је скупљено око 1.600 еура, а додатним анgaжовањем брачног пара Исаковић, за три дана након одржане ревије сакупљено је још 113.000 динара и све уплаћено у Марков фонд.

Оно што је за вас мало, некоме може да значи много, па уколико желите да помогнете у лечењу овог малишана све уплате можете извршити на жиро – рачун 205900101817682218 у Комерцијалној банци.

Srcem za MarkaСрцем за Марка
Срцем за Марка
bwd  Страна 1/2  fwd
Срцем за Марка
Срцем за Марка
Срцем за Марка
Срцем за Марка
Срцем за Марка
Срцем за Марка
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018