Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести У Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба
Актуелности - Вести

ИзложбаУ орgaнизацији Народне библиотеке је 10.јула у Градској Галерији у Ариљу отворена изложба слика, младе и надасве талентоване уметнице Милице Раичевић из Ивањице.

Милица је дипломирала и магистрирала на Факултету ликовних уметности у Београду, на сликарском одсеку. Живи и ради у Ивањици као уредник ликовног програма Галерије Дома културте „Ивањица“. Асистент је наставе на Интернационалном универзитету (Департман у Нишу). Поред тоga бави се и педагошким радом из области просторног цртања и моделовања. Орgaнизатор је многих изложби, уметничких пројеката и радионица. Излаgaла је 12 пута самостално и више пута групно у земљи и иностранству. Аутор је преко 60 текстова из области критике уметности.

До сада је добила награду за цртеж на Бијеналу студентског цртежа 1995 у Београду, као и престижну награду Схоwдоwн –а, Саатцхи – Галлерy, у Лондону 2010.године.

Изложба ће бити отворена до 20. јула, па уколико желите своје слободно време можете потрошити на леп и занимљив начин. Уметност оплемењује, али и интригира, изазива реакцију и наводи на размишљање.

U Gradskoj Galeriji nova izložbaУ Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба
У Градској Галерији нова изложба

Радно време Галерије је радним данима и суботом, од 12 до 20 часова.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018