Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Позив за јавни увид у Студију о процени утицаја на животну средину базне станице мобилне телефоније "УЕУ130-АРИЉЕ2"
Позив за јавни увид у Студију о процени утицаја на животну средину базне станице мобилне телефоније "УЕУ130-АРИЉЕ2"
Актуелности - Вести
??Чланак написао/ла:?? •администратор• ,  ••петак•, 20 •новембар• 2015 05:31•

Општинска управаНа основу члана 20. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину обавештавају се грађани, заинтересовани орgaни и орgaнизације, да је носилац пројекта Предузеће за телекомуникацију а.д. Београд „Телеком Србија“, Регија Крагујевац, Извршна јединица Ужице, Ужице, Трг партизана 12, поднело захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја на животну средину радио базне станице мобилне телефоније „УЕУ130 – Ариље 2 (Општина)“.

Заинтересовани орgaни и орgaнизације и јавност могу извршити увид у Студију о процени утицаја на животну средину  у просторијама Општинске управе Ариље, Одељења за урбанизам, изградњу и инспекцијске послове, Св.Ахилија бр. 53, канцеларија бр. 11, у времену од 8,00-14,00 часова сваког радног дана у року од 20 дана од дана објављивања овог обавештења  или електронски на сајту www.arilje.org.rs.

Заинтересована јавност, орgaни и орgaнизације могу подносити примедбе и мишљења током трајања јавног увида, писменим путем, закључно са 08.12.2015.године.

Јавна презентација и јавна расправа ће се одржати у сали Скупштине општине Ариље, 09.12.2015.године са почетком од 11 часова.

На презентацији и јавној расправи, сагласно члану 20. Закона о процени утицаја на животну средину, учествоваће носилац пројекта и обрађивач Студије о процени утицаја на животну средину.

Општинска управа општине Ариље ће, сходно члану 24. Закона о процени утицаја на животну средину, у року од 10 дана од дана доношења одлуке обавестити заинтересоване орgaне, орgaнизације и јавност о давању или одбијању захтева за давање сагласности на студију о процени утицаја.

Преузмите:

 

Начелник

Општинске управе

Ружица Николић Василић

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018