Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Telefon centrale Opštinske uprave je 031/893-701, umesto dosadašnjeg 031/891-171. Promena važi do daljnjeg.
Početna Forum
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Ко је чији?

05 sep 2010 15:44 Ко је чији? #1729

Veni Vidi Vici
Дође Жика, би и оде! Мадре Салвахе се испречи пред његовим надимком. Балточка опуштен, надмоћан над истим, савршено надмоћно отресе губаљизам. С. Фоча ионако нико ништа није питао (треба ли?). Мифињо подели чорбицу и са неким неартикулисаним ликовима у Агриколо ристоранте ангажова Блек ДСК пантерс
за неке заборављене песмице из вика
(Тауњани гледали као сателит са друге планете неколике узвикујуће ноте!)
П Колос и даље заљубљен у Даворина отпева пар арија, у стилу ; -Бато, Бато, Бато ти си моје... Но журба учини да се не ижљубе.
Светла позорнице се погасише, а нама остаде питање; - Ово ли хтедосмо?
Ја се васцели дан питам да ли би ергела моторних коња, претенциозно названих - Св. Ахилије, (или ЦБР) мање угазила
траву од овијех правих коња од чије се балеге једва диса!? Као што представник коња рече;- Имамо их неколико... Око три!!!!!!!????
Не верујем друже представниче, имате нас више!
Пре неки дан започех тему надајући се да ће се неко укључити (све части гђи Љ), а ево ме и сада како себе хватам у надању како ће се неки дозвати... Коме, чему....? Па ваљда себи, мени, нама!!!!
ПСсссссссссс: Чини се да смо се достојно себе сабих, себе нас, представили!?
ПСсссссссссс 2 - Чини се да су надлежни и представник коња могли детаљније да нам опишу зашто нам куглана ради само са смрзнутим куглама и како нам од тога зебу прсти. Чекамо одговор, макар ко се од Вас осмели да нас истог удостоји!
Poslednja izmena: 05 sep 2010 15:47 Napisao: Zagor Te Nej. Razlog: фалило једно К и ускличник

13 sep 2010 19:06 Odg: Ко је чији? #1747

• nn kk
  • VAN MREŽE
  • Prolaznik
  • izneveren
  • Poruka: 15
hehehee, zanimljivo!!

14 sep 2010 04:00 Odg: Ко је чији? #1748

O dragi moj Iznevereni, a bez vokala (samoglasnika), nemas ni pojma koliko je zanimljivo! Ili koliko zanimljivo moze biti ako samo malo grebnes ispod povrsine, savrsenih maski dostojanstva i uznesenosti. Kolika moze biti granica ljudskoj sebicnosti kada umesto zubora srebrnih kapljica River R dobijes zabokrecinu, maglu i vrlo, vrlo veliki mac nad glavom? Umesto kuglane hladnjacu, a uskoro umesto bazena - javnu garazu ili nesto drugo javno u visespratnicama koja ce iz tog nesretnog poljanceta strcati u nebo, nadvisivsi i kupolu Ahilejevu... Ko kaze da i tuga ne moze biti zanimljiva!?
Cest i cast! Svakako ce biti tezak sud nasih naslednika.

Veliko izvinjenje sto zbog nemogucnosti ovog sokocala pisah neCirilicom! Prastajte!
  • Strana
  • 1
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2011