Veni Vidi Vici
Дође Жика, би и оде! Мадре Салвахе се испречи пред његовим надимком. Балточка опуштен, надмоћан над истим, савршено надмоћно отресе губаљизам. С. Фоча ионако нико ништа није питао (треба ли?). Мифињо подели чорбицу и са неким неартикулисаним ликовима у Агриколо ристоранте ангажова Блек ДСК пантерс
за неке заборављене песмице из вика
(Тауњани гледали као сателит са друге планете неколике узвикујуће ноте!)
П Колос и даље заљубљен у Даворина отпева пар арија, у стилу ; -Бато, Бато, Бато ти си моје... Но журба учини да се не ижљубе.
Светла позорнице се погасише, а нама остаде питање; - Ово ли хтедосмо?
Ја се васцели дан питам да ли би ергела моторних коња, претенциозно названих - Св. Ахилије, (или ЦБР) мање угазила
траву од овијех правих коња од чије се балеге једва диса!? Као што представник коња рече;- Имамо их неколико... Око три!!!!!!!????
Не верујем друже представниче, имате нас више!
Пре неки дан започех тему надајући се да ће се неко укључити (све части гђи Љ), а ево ме и сада како себе хватам у надању како ће се неки дозвати... Коме, чему....? Па ваљда себи, мени, нама!!!!
ПСсссссссссс: Чини се да смо се достојно себе сабих, себе нас, представили!?
ПСсссссссссс 2 - Чини се да су надлежни и представник коња могли детаљније да нам опишу зашто нам куглана ради само са смрзнутим куглама и како нам од тога зебу прсти. Чекамо одговор, макар ко се од Вас осмели да нас истог удостоји!