Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Telefon centrale Opštinske uprave je 031/893-701, umesto dosadašnjeg 031/891-171. Promena važi do daljnjeg.
Početna Forum
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Poslednji korisnik

07 dec 2009 13:01 Poslednji korisnik #244

Smatram da nisam previse konzervativna osoba, volim i ja da se nasalim, ali...
Ovaj poslednji korisnik je neki egzibicionista, sta li...Istina da sam bila radoznala pa zavirila u njegov profil.Ako je hteo paznju, uspeo je, ali..
Ovo bi ipak trebalo da je ozbiljam forum. Seksualne frustracije mogu biti zanimljive za neke strucnjake, a mi da se vratimo nasim temama. Ne znam sta predvidjaju pravila Foruma u ovom slucaju? I sta vi mislite o tome? :S

06 apr 2010 21:43 Odg: Poslednji korisnik #888

• Drug TTT
  • VAN MREŽE
  • Prolaznik
  • Poruka: 4
Gospodjo Ljiljana,

o kom korisniku je rec?

I gde to vi sve zavirujete i zasto? ;)

PS. I samo vam je sex smeta i nista drugo? :evil:

07 apr 2010 11:41 Odg: Poslednji korisnik #892

Koliko se secam ove svoje primedbe, odnosila se na korisnika koji je u tom trenutku bio poslednji registrovani, a zove se Krivačić Stojko. Osim toga, na profilu se pojavljuje i prilično razgolićen. Meni je to smetalo iz razloga što je ovaj Forum postavljen na zvanični sajt opštine, pa ne bih želela da ga okarakterišu kao neozbiljnu pojavu (Forum). Administratori nisu našli osnova za zabranu ovakvog profila, jer to nisu predvideli pravilima. I ja se dalje ne bunim. Korisnik je očito neki šaljivdžija, ali vešt. Kapa dole, nadmudrio nas!
Što se dodatnog pitanja tiče, moglo bi se odgovoriti da mu ovde i nije baš mesto.
Sve najbolje Vam želim.

Ljiljana :)

07 apr 2010 12:17 Odg: Poslednji korisnik #894

• Branko
  • VAN MREŽE
  • Kapiten
  • Poruka: 516
A MENI STE STAVILI BAN

ZATO STO SAM NAPISAO

POPU SIMI UKRALI BICIKL !
Zahvalnici: nojfert

07 apr 2010 12:32 Odg: Poslednji korisnik #896

da, Branko,
ali mi se cini da zaboravljas tvoj komentar zbog koga si dobio opomenu, a izgleda da ni drugi clanovi foruma nisu videli...
komentar je glasio: "**** te onaj ko ti rekao da ovako pises" - tako da je ovo mnogo ozbiljnije od ovoga sada.
Poslednja izmena: 07 apr 2010 12:33 Napisao: Milan Petrović.

07 apr 2010 14:29 Odg: Poslednji korisnik #897

• Branko
  • VAN MREŽE
  • Kapiten
  • Poruka: 516
Milan Petrovic napisao/la:
da, Branko,
ali mi se cini da zaboravljas tvoj komentar zbog koga si dobio opomenu, a izgleda da ni drugi clanovi foruma nisu videli...
komentar je glasio: "**** te onaj ko ti rekao da ovako pises" - tako da je ovo mnogo ozbiljnije od ovoga sada.

pa i nije
ovo je normalna konverzacija
medju srpskom populacijom
pa to mozes i medju djecom
cuti svaki dan
" te onaj ko ti rekao da ovako pises"
Zahvalnici: nojfert
  • Strana
  • 1
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2011