Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Telefon centrale Opštinske uprave je 031/893-701, umesto dosadašnjeg 031/891-171. Promena važi do daljnjeg.
Početna Forum
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Dužina sesije

11 avg 2010 22:16 Dužina sesije #1664

Pisao sam dug odgovor na Milanovu temu "Kako će izgledati Arilje za 20 godina?" Više puta sam morao da odem na kratko zbog obaveza, a kada sam hteo da pošaljem tekst moja sesija je bila završena i ceo tekst je bio izgubljen.

Ne bi bilo loše produžiti vreme sesije ili je čak i isključiti...
Zahvalnici: Administrator

12 avg 2010 09:54 Odg: Dužina sesije #1667

U ovakvim situacijama predlažem da se tekst prethodno otkuca u Wordu, a potom prekopira na forum.

Volela bih da pročitam Brankov odgovor na ovu "opasnu" temu o odumiranju naše varoši. ;-)
Добро вече!
Poslednja izmena: 12 avg 2010 10:01 Napisao: Milka Canić.

12 avg 2010 12:22 Odg: Dužina sesije #1669

Sesija je trenutno 60 minuta i mislim da je to sasvim dovoljno za pisanje bilo kakvog posta na forumu. I meni se to desavalo ranije i naucio sam da kada sumnjam u zavrsetak sesije da samo stavim tekst koji sam kucao u clipboard pre pokusaja objave. Prost metod bez worda i notepada.

Mogu eventualno da produzim sesiju na recimo 2 ili 3 sata ali mislim da nije neophodno a o ukidanju ni ne razmisljam.

13 avg 2010 21:26 Odg: Dužina sesije #1673

Čim neko ima problem sa tim, onda treba razmisliti o tome da je možda neophodno. Nije bilo šanse da ponovo to kuckam, verujem da bi i drugi odustali. Rezultat koji dobijate je - smanjuje se broj post-ova na forumu.
Kad pišem volim da napravim pauzu, da to pročitam i kasnije par puta pre nego pošaljem, trudim se da moji tekstovi budu odmereni, pravedni, jasni i koncizni.

Do sada sam uvek kopirao tekst u klipbord... i ovog puta sam, ali pošto radim više stvari istovremeno, u medjuvremenu sam kopirao nešto drugo i tako to, znate kako već ide... Nakon gubljenja teksta nije mi bilo baš pravo (zbog izgubljenog vremena) i siguran sam da ako mi se to još jednom desi, treći put sigurno neće, jer nemam nameru da dalje gubim vreme.

A možda je to bila i Božija ruka. Verovatno bi se neki osetili prozvanim.

Sesiju treba produžiti na barem 2-3 sata. Za isključivanje se slažemo.

14 avg 2010 12:06 Odg: Dužina sesije #1674

Imas pravo, Branko.

Sesija je sada produžena na 3 sata.

14 avg 2010 12:17 Odg: Dužina sesije #1675

Hvala na razumevanju.
  • Strana
  • 1
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2011