Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

Почетна
Одржан пети координациони састанак 25. новембара 2014. у општини Горњи Милановац
Еxцханге4 - Еxцханге4

Пети састанакНа састанку су учествовали тимови из Ариља, Лучана и Горњег Милановца који координирају на пројекту „Наша имовина подржава наш развој“. Разговарало се о досадашњим резултатима али и о наредним задацима које треба да изврше анgaжовани на пројекту, до краја пројекта.
Присутне госте у име председника општине Горњи Милановац поздравила је начелница Општинске управе Горица Петровић, пожелевши свим учесницима успешан и квалитетан рад.

У току је десети месец трајања пројекта и резултати који се односе на креирање електронске базе података су видљиви и значајни у смислу сагледавања података који се односе на имовину која је у власништву Општине Ариље.
Опширније о пројекту говорили су Александар Луковић координатор из општине Лучани,Душица Нешовић координатор из општине Горњи Милановац и Србољуб Матовић асистент на пројекту из општине Ариље.
Предстоји нам спровођење тендера за геодетско снимање водоводне мреже у све три општине на пројекту. Пројектом је планирано  да се у Општини Ариље сними 21 км водоводне мреже и 6 објеката. Током спровођења поступака јавних набавки и спроведених тендера на пројекту дошло је до одређених вишкова средстава, тако да су они разматрани на данашњем састанку. Разматрани су и  захтеви  који су послати Делеgaцији Европске уније за сагласност за утрошак ових средстава и за продужетак трајања пројекта.
На крају сатанка било је речи о конвертовању података и повезивању са ГИС платформом,која би омогућила доста једноставније управљање имовином.

Peti koordinacioni sastanakПети координациони састанак
Пети координациони састанак
Пети координациони састанак
Пети координациони састанак
Пети координациони састанак
Пети координациони састанак
Пети координациони састанак


Следећи координациони састанак планира се за два месеца.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018